Кори Фелдман: Никој нема да ме запре! Ќе го откријам секој педофил во Холивуд!

Имињата на неколку педофили кои работат во Холивуд наскоро ќе бидат откриени, изјави поранешниот актер и пејач Кори Фелдман во емисијата „Денешно шоу“ на Мет …

Кори Фелдман: Никој нема да ме запре! Ќе го откријам секој педофил во Холивуд! Прочитај повеќе »