(Видео) Триста моторџии испратија девојка со дислексија и Аспергеров синдром на матура, а на силеџиите им порачаа да ја остават на мир

Петнаесетгодишната Фелисити Ворбуртон е девојката што беше испратена на матура од 300 моторџии. Тие ја однесоа во училиштето, а на нејзините силеџии, кои постојано ја …

(Видео) Триста моторџии испратија девојка со дислексија и Аспергеров синдром на матура, а на силеџиите им порачаа да ја остават на мир Прочитај повеќе »