Рецепт за феноменалните Макаронс колачи

Макаронс се француски колачиња кои стекнаа голема популарност во светот. Рецептот за Макаронс колачињата е многу едноставен. Потребно: 3 белки 130 г. бадемово брашно или …

Рецепт за феноменалните Макаронс колачи Прочитај повеќе »