(Видео) Мистериозно градче во Италија во кое досега никој не заболел од коронавирус

Во градот Ферара Ербоњоне на северот на Италија, во срцето на Ломбардија, на 45 километри оддалеченост од Милано, досега не се заболел ниту еден жител од …

(Видео) Мистериозно градче во Италија во кое досега никој не заболел од коронавирус Прочитај повеќе »