Ферхунде живее во луксузна куќа од 200 квадрати

Турската актерка Дениз Чакир, која се прослави со улогата на Ферхунде во серијата „Кога лисјата паѓаат“, живее во куќа од 200 квадрати на брегот на …

Ферхунде живее во луксузна куќа од 200 квадрати Прочитај повеќе »