фестивали

Филмот „Шеќерни луѓе“ ќе биде прикажан на фестивали во Шпанија, Италија и Албанија

Краткометражниот игран филм „Шеќерни луѓе“ во режија на Сузана Диневски ќе биде прикажан на неколку престижни меѓународни фестивали што ќе се одржат во текот на …

Филмот „Шеќерни луѓе“ ќе биде прикажан на фестивали во Шпанија, Италија и Албанија Прочитај повеќе »

Scroll to Top