Фетаи

Паметам кога добив, ама и кога два пати ми доцнеше

Специјалната јавна обвинителка Фатиме Фетаи на вчерашната гала-вечер на раскажување женски приказни „Причпич“ зборуваше на темата „Добив“. Таа рече дека памети кога прв пат добила, …

Паметам кога добив, ама и кога два пати ми доцнеше Прочитај повеќе »

Scroll to Top