(Видео) Нишлија е сензација на Копаоник, на зимување дошол со фиќо

Иконата на југословенската автомобилска индустрија, Застава 750, која популарно ја нарекуваат „фиќо“, е вистинска сензација на зимскиот ски центар Копаоник во Србија. Тиктокерот потпишан како …

(Видео) Нишлија е сензација на Копаоник, на зимување дошол со фиќо Прочитај повеќе »