НОВИНАР НА ХРИСТИЈАНСКИ ПОРТАЛ – „Фиџет спинерот“ може да ве доближи до Бога!

Играчката дизајнирана во деведесетите години, од минатиот век, и која беше рекламирана како средство за сузбивање на проблемот со концентрацијата, оддеднаш во последните месеци стана …

НОВИНАР НА ХРИСТИЈАНСКИ ПОРТАЛ – „Фиџет спинерот“ може да ве доближи до Бога! Прочитај повеќе »