Поради честите патувања во вселената, астронаутите и туристите би можеле да донесат непосакувани посетители, предупредуваат научниците

Поради честите патувања во вселената, човекот би можел ненамерно да донесе на Земјата непосакувани посетители или вонземјански патогени, предупредуваат научниците. Научниот портал Science Alert пишува …

Поради честите патувања во вселената, астронаутите и туристите би можеле да донесат непосакувани посетители, предупредуваат научниците Прочитај повеќе »