Фил Батлер: Време да ја дознаете вистината зошто СФРЈ мораше да биде уништена

Американскиот политиколог Фил Батлер објавил колумна во „Њу истерн аутлок“ во која тој тврди дека распадот на Југославија бил дел од поширокиот план на НАТО …

Фил Батлер: Време да ја дознаете вистината зошто СФРЈ мораше да биде уништена Прочитај повеќе »