„Лудориите на Чаплин“ – концерт на Филхамонијата под отворено небо во Градскиот парк

Филхамонијата оваа година традиционалниот концерт на отворено во Градскиот парк ќе му го посвети на Чарли Чаплин. Оркестарот ќе ја свири музиката од филмот „Детето“ …

„Лудориите на Чаплин“ – концерт на Филхамонијата под отворено небо во Градскиот парк Прочитај повеќе »