Американски НФЛ-играч убил пет лица, па се самоубил

Американскиот НФЛ-играч, Филип Адамс, откако убил пет лица, се самоубил, известуваат американските медиуми. Тој убил петмина во Јужна Каролина во средата, меѓу кои и еден …

Американски НФЛ-играч убил пет лица, па се самоубил Прочитај повеќе »