Средношколци од Македонија освоија три бронзени медали на Олимпијада по хемија во Цирих

Петар Мирчевски од Прилеп, Марио Ванчоски од Штип и Филип Бојаџиевски од Скопје освоија бронзени медали на 55-та по ред Интернационална олимпијада по хемија во …

Средношколци од Македонија освоија три бронзени медали на Олимпијада по хемија во Цирих Прочитај повеќе »