(Видео) Велешанецот Филип дојде во Африка за да им помага на децата, го дочекаа со македонско знаме во џунглата која е нивниот дом

Филип Иванов од Велес е пастор во Евангелиската Црква и моментално престојува во Уганда. Тој таму пристигна пред неколку денови и има богослужби, поминува време …

(Видео) Велешанецот Филип дојде во Африка за да им помага на децата, го дочекаа со македонско знаме во џунглата која е нивниот дом Прочитај повеќе »