(Видео) Филип Јордановски по 2 години промовира нова песна

Пејачот Филип Јордановски ја промовира новата песна „Без тебе“, со која минатиот викенд победи на поп-вечерта на фестивалот „Охрид-фест“. Автор на песната е композиторот Владимир Дојчиновски, а текстот …

(Видео) Филип Јордановски по 2 години промовира нова песна Прочитај повеќе »