(Видео) Филип талентиран на брат му Даниел Кајмаковски

Македонскиот пејач Даниел Кајмакоски објави заедничка фотографија со помладиот брат Филип, за кој вели дека покрај тоа што си личат, тој е талентиран и за …

(Видео) Филип талентиран на брат му Даниел Кајмаковски Прочитај повеќе »