(Фото) Бебето дојде дома, Антонио објави фотографии од синот

Македонскиот политичар и пратеник Антонио Милошски објави фотографии од неговото петто дете Филип. Симона се породи минатата недела, а веста ја сподели Антоно на социјалните …

(Фото) Бебето дојде дома, Антонио објави фотографии од синот Прочитај повеќе »