Си-ен-ен: Владата во сенка мора веднаш да го сруши Доналд Трамп

Аналитичарот на Си-ен-ен и поранешен агент на ФБИ, Филип Муд, ја повика владата во сенка да го сруши претседателот Доналд Трамп на каков било начин. …

Си-ен-ен: Владата во сенка мора веднаш да го сруши Доналд Трамп Прочитај повеќе »