Капсулата за самоубиство привлече големо внимание на погребниот саем во Амстердам

Контроверзната капсула за самоубиство, која на своите корисници им овозможува да се убијат со притискање копче, стигнала на погребниот саем во Амстердам. Наречен Sarco, кратенка …

Капсулата за самоубиство привлече големо внимание на погребниот саем во Амстердам Прочитај повеќе »