Македонија реагира на потегот на УЕФА да ги претстави Сејдини и Поповски како Северномакедонци

Од Министерството за надворешни работи реагираа на потегот на УЕФА на нивната официјална страница да ги претстават претседателот на Фудбалската федерација на Македонија и генералниот …

Македонија реагира на потегот на УЕФА да ги претстави Сејдини и Поповски како Северномакедонци Прочитај повеќе »