Ана, Милчо и Филип на црвениот тепих во Сараево: „Кајмак“ продолжува со својата успешна промоција

Актерката Ана Стојановска со режисерот Милчо Манчевски и актерот Филип Трајковиќ, се појавија на црвениот тепих во Сараево каде беше одржана и промоцијата на филмот …

Ана, Милчо и Филип на црвениот тепих во Сараево: „Кајмак“ продолжува со својата успешна промоција Прочитај повеќе »