(Видео) Шпанскиот крал и сопругата заробени во авион во Аргентина

Посетата на шпанскиот крал Филип VI во Аргентина, почнала со голем пех, откако кралската двојка морала да чека во својот авион повеќе од еден час, …

(Видео) Шпанскиот крал и сопругата заробени во авион во Аргентина Прочитај повеќе »