Синот на Брена на местото на Саша Поповиќ во „Гранд“

Синот на Лепа Брена, Стефан Живојиновиќ, во изјава за емисијата „Гламур“ вели дека во иднина има желба да седне на местото на директорот на „Гранд“, …

Синот на Брена на местото на Саша Поповиќ во „Гранд“ Прочитај повеќе »