Паднал од крузер и минал 22 часа на отворено море

Триесет и тригодишно момче од Филипините е пронајдено во водите во близина на Куба, откако претходно паднало од крузер. Момчето минало 22 часа на отворено …

Паднал од крузер и минал 22 часа на отворено море Прочитај повеќе »