Фотографија од џиновски лилјак како виси пред куќа на Филипините собра над 260.000 кликови на Твитер

Фотографија 0д џиновски лилјак сликан на Филипините исплаши голем број твитерџии. Лајкувана е повеќе од 260.000 пати и привлече илјадници коментари. Ја објави корисникот @AlexJoestar622. …

Фотографија од џиновски лилјак како виси пред куќа на Филипините собра над 260.000 кликови на Твитер Прочитај повеќе »