Новата реклама на „Мекдоналдс“ со песна од македонски издавач

Најновата реклама на светски познатиот бренд за брза храна „Мекдоналдс“ користи песна од каталогот на македонската издавачка куќа и компанија за лиценцирање музика „Филтер лабел“. …

Новата реклама на „Мекдоналдс“ со песна од македонски издавач Прочитај повеќе »