Компании продаваат филтрирана вода од славина како пакувана изворска!

Две големи британски компании, „Теско“ и „Асда“, се најдоа на удар на обвинувањата од страна на граѓаните дека продаваат обична вода од славина, која претходно …

Компании продаваат филтрирана вода од славина како пакувана изворска! Прочитај повеќе »