„Сам дома“ е прогласен за најдобар божиќен филм на сите времиња

Филмот „Сам дома“ беше избран за најдобар филм на сите времиња во Велика Британија. Синџирот кина Showcase Cinemas спроведе анкета за да дознае од граѓаните …

„Сам дома“ е прогласен за најдобар божиќен филм на сите времиња Прочитај повеќе »