„Њујорк тајмс“ со сторија за финансирање истражувања за НЛО

Американскиот весник „Њујорк тајмс“ објави сторија поврзана со финансирањето на истражување на УФО во вселената од страна на американското Министерство за одбрана. Ваквото финансирање се …

„Њујорк тајмс“ со сторија за финансирање истражувања за НЛО Прочитај повеќе »