Расте светскиот финансиски балон, се заканува голема експлозија

Главните причини за новата економска криза, која е неизбежна, ќе бидат речиси идентични како оние кои ја предизвикаа кризата во периодот од 2007 до 2008 …

Расте светскиот финансиски балон, се заканува голема експлозија Прочитај повеќе »