(Видео) Не сакал да даде дополнителни 20.000 евра за нова батерија, па го разнел својот електричен автомобил „тесла“ со динамит

Еден од незадоволните купци на електрични автомобили од компанијата на Илон Маск, „Тесла“, го разнесол неговиот електричен автомобил модел S со динамит, затоа што не …

(Видео) Не сакал да даде дополнителни 20.000 евра за нова батерија, па го разнел својот електричен автомобил „тесла“ со динамит Прочитај повеќе »