Финишираат подготвките за најголемата забава во Македонија

Во Прилеп полека финишираат и последните подготовки околу најголемата забава во Македонија и поширокиот регион, 15-тото издание на Пиво фестивалот. Денеска се одржа и последниот …

Финишираат подготвките за најголемата забава во Македонија Прочитај повеќе »