(Видео) Крокодил слободно шета во град во Австралија

Крокодил голем три метри е виден на улиците на Фицрој Кросинг во западниот дел на Австралија. Прв го видел Џеј Бедфорд во два часот утрото. …

(Видео) Крокодил слободно шета во град во Австралија Прочитај повеќе »