Расистички коментари за ќерката на Бил Гејтс, откако објави фотографија со црнец

Фиби Адел Гејтс, најмладата ќерка на мултимилијардерот Бил Гејтс, беше мета на потсмев и расистички коментари откако објави фотографија со црнец за кој се верува …

Расистички коментари за ќерката на Бил Гејтс, откако објави фотографија со црнец Прочитај повеќе »