Милица Павловиќ и Аца Лукас во друштво на грчкиот композитор Фивос

Милица Павловиќ и Аца Лукас објавија фотографии од студиото во Белград, каде што работат на новата песна. На двајцата им се придружил и грчкиот композитор …

Милица Павловиќ и Аца Лукас во друштво на грчкиот композитор Фивос Прочитај повеќе »