(Видео) Молња снимена од Меѓународната вселенска станица

Со цел да истражат како се создаваат громовите, астронаутите од Меѓународната вселенска станица успеале да снимат од гром под станицата. Тие видеото го снимиле со …

(Видео) Молња снимена од Меѓународната вселенска станица Прочитај повеќе »