Холандија е првата земја во светот во која работата од дома ќе биде законско право

Работата од дома ќе се регулира со закон, вака одлучи холандскиот парламент. Холандија е една од првите земји во светот која овозможува законска работна флексибилност. …

Холандија е првата земја во светот во која работата од дома ќе биде законско право Прочитај повеќе »