Флојд Мејведер е на црната листа на Бугати, прекршил важни правила на компанијата

Производителот на автомобили „Бугати“ го стави на црна листа поранешниот американски боксер, Флојд Мејведер Јуниор откако боксерот продал еден од автомобилите за многу повеќе пари …

Флојд Мејведер е на црната листа на Бугати, прекршил важни правила на компанијата Прочитај повеќе »