(Видео) Некој од адвокатите му помогнал на Праљак да го земе отровот во судницата

Поранешната портпаролка на Хашкиот трибунал, Флоренс Аартман проговорила за смртта на Слободан Праљак и вели дека знае кој му помогнал на пензионираниот генерал на хрватската …

(Видео) Некој од адвокатите му помогнал на Праљак да го земе отровот во судницата Прочитај повеќе »