(Видео) Пронајдена подморница за која се трагало 50 години

Француската подморница „Минерва“, која исчезнала пред повеќе од 50 години, е пронајдена во Медитеранот. Подморницата исчезнала во близина на пристаништето Тулон, во Средоземното Mоре, во …

(Видео) Пронајдена подморница за која се трагало 50 години Прочитај повеќе »