Флорен Пуј, ѕвездата на „Опенхајмер“: Ми рекоа дека морам да ослабам ако сакам да станам актерка

Актерката Флоренс Пју (27) е актуелна актерка по филмот „Опенхајмер“, на Кристофер Нолан, кој доби одлични критики од публиката. Младата Британка со хаски глас стана …

Флорен Пуј, ѕвездата на „Опенхајмер“: Ми рекоа дека морам да ослабам ако сакам да станам актерка Прочитај повеќе »