(Видео) Откриена голема дупка на Флорида, научниците во мисија да ја истражат нејзината тајна

Тим научници се подготвени да тргнат во едногодишно истражување на сината дупка која се наоѓа во водите на Флорида. Сината дупка претставува збир на огромни …

(Видео) Откриена голема дупка на Флорида, научниците во мисија да ја истражат нејзината тајна Прочитај повеќе »