Албански глумец и неговата сопруга паднале од шести кат од зграда во Њујорк

Албанскиот глумец Флоринд Белиу и неговата сопруга Орнела Шехи, се пронајдени мртви во дворот пред нивната зграда во квартот Бронкс во Њујорк. Тие биле најдени …

Албански глумец и неговата сопруга паднале од шести кат од зграда во Њујорк Прочитај повеќе »