Убиен е Мики Колашинец пејачот во „Ѕвездите на Гранд“

Рано утрово во Холандија убиен е фолк пејачот Енвер Мики Колашинец, поранешен учесник во шоуто „Ѕвездите на Гранд“. Колашинац живеел во Нови Пазар, Србија, а …

Убиен е Мики Колашинец пејачот во „Ѕвездите на Гранд“ Прочитај повеќе »