Која семејна фотографија заврши на Месечината во пластична фолија?

На 20 април 1972 година астронаутот Чарлс Дјук, член на мисијата „Аполо 16“, своите први чекори на Месечината ги направи на 36 години и со …

Која семејна фотографија заврши на Месечината во пластична фолија? Прочитај повеќе »