фолк-пејачка

Новица ја разгали Татјана со шампањ и јагоди

Фолк- пејачкта Татјана Лазаревска наполни 43 години. За таа прогодна нејзиниот сопруг, музичарот Новица и направи вистинско изненадувње. Новица ја однел на плажа својата сопруга, …

Новица ја разгали Татјана со шампањ и јагоди Прочитај повеќе »

Scroll to Top