Се продава цел британски остров сосе колонијата пингвини што живеат на него

Островот Пебл, кој од 1869 година е во сопственост на семејството Дин, се продава заедно со целата колонија пингвини што живеат таму. Островот е дел …

Се продава цел британски остров сосе колонијата пингвини што живеат на него Прочитај повеќе »