Помош за погодените од земјотресот во Турција и Сирија испрати и фондацијата на групата „Металика“

Фондацијата All Without Our Hands на Металика донираше повеќе од 250.000 долари за помош на жртвите од земјотресот кој на 6 февруари ја зафати јужна …

Помош за погодените од земјотресот во Турција и Сирија испрати и фондацијата на групата „Металика“ Прочитај повеќе »