Државниот службеник на Хаити кој требаше да сведочи против фондацијата Клинтон – Не успеа, „се самоуби“

Клаус Ебервеин, поранешен владин службеник на Хаити, за кого се очекуваше дека во престојниот период треба да ги разоткрие коруптивните скандали и злоупотреби на Фондацијата …

Државниот службеник на Хаити кој требаше да сведочи против фондацијата Клинтон – Не успеа, „се самоуби“ Прочитај повеќе »